برق اضطراری شرکت آراپل
معرفی بخش برق اضطراری شرکت آراپل
برق اضطراری (UPS)
solar power
برق اضطراری
یوپیاس یا منبع تغذیه بدون وقفه (uninterruptible power supply (UPS)) یکی از منابع تأمین برق اضطراری است. سیستم برق اضطراری شامل باتری و UPS می باشد که این دستگاه با توجه به ظرفیتی که دارد، میتواند دستگاههایی را که با خروجی AC کار میکنند روشن نگه دارد.
بسته به نوع یوپیاس میتوانید چندین دستگاه را به آن متصل کنید. برای مثال اگر رایانه تان را به آن وصل کرده باشید، بین چند دقیقه تا چند ساعت بعد از قطع برق همچنان سیستم رایانه را روشن نگه میدارد تا بتوانید فایلهایی را که باز ماندهاند ذخیره کنید.
یوپیاس میتواند بهعنوان محافظ ولتاژ مضاعف هم کار کند از این رو این دستگاه با تنظیم نوسان برق و اختلالات ولتاژ اجازه نمیدهد که دستگاههای الکترونیکی آسیب برسد و مناطقی که با افت مکرر ولتاژ برق مواجه هستند به شدت به این دستگاه نیاز خواهند داشت.
کاربردهای برق اضطراری
برق اضطراری که معمولا انرژی خود را از باتری یو پی اس تامین میکند، بیشتر در مکانهایی مانند اتاق عمل بیمارستان، دیتا سنتر، سیستم های نظامی و بانک ها و غیره مورد استفاده قرار میگیرند.
علاوه براین، در سیستم های ایمنی و حفاظتی نظیر سیستم اعلام حریق، سیستم دوربین مدار بسته، سیستم اعلام سرقت، برق اضطراری جزو ضروریات سیستم بوده و تامین برق سیستم در مواقع قطعی برق بسیار مهم می باشد.
مزایای استفاده برق اضطراری
از مزایای برق اضطراری در صنایع و مشاغل مختلف می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1. دوام وماندگاری
2. خدمات و پشتیبانی مناسب
3. قابلیت اطمینان
4. سازگاری
5. پشتيباني عظيم در صنايع
موارد مهم در انتخاب سیستم برق اضطراری
زمان تاخیر بین جایگزینی سیستم اولیه که برق شهریست و سسیستم ثانویه بسیار مهم است. اگر این زمان از چند میلی ثانیه (20 ms) تجاوز کند، سیستم های کامپیوتری، ریست میشوند و اطلاعات لحظه ای آنها از دست میرود.
ولتاژ سیستم برق اضطراری بسیار مهم است که باید نزدیک به برق شهری باشد. حداقل 180 ولت و حداکثر 240 ولت باید باشد. بیشتر از این مقدار را بالا زدگی ولتاژ و کمتر از این مقدار را پایین زدگی ولتاژ میگویند.
فرکانس سیستم برق اضطراری باید شبیه به برق شهری باشد که 50 هرتز است. تغییر در فرکانس از درصدی مشخص اگر بیشتر شود، کارکرد برخی لوازم مخصوصاً موتورهای الکتریکی، مختل میشود.
شکل موج ولتاژ خروجی سیستم برق اضطراری باید سینوسی یا حداقل شبه سینوسی باشد. شکل موج ولتاژ خروجی بسیار مهم است. به طور مثال، موتورهای الکتریکی با موج سینوسی کار میکنند و اگر موج مربعی باشد، حرکتشان مختل شده و یا داغ میشوند.
تامین توان و جریان مورد نیاز باید به نحوی باشد که بتواند همه مصرف کننده های متصل به سیستم برق اضطراری را تامین کند.
فعالیت شرکت آراپل
با توجه به اهمیت بالا و ضرورت نیاز به سیستم برق اضطراری، شرکت آراپل به دنبال رفع نیاز مشتریان، به بهترین نحو و بالاترین کیفیت میباشد.
از این رو، شرکت آراپل با استفاده از دانش و تخصص مهندسین مجرب خود به دنبال ارائه خدماتی شایسته و درخور مشتریان عزیز میباشد. علاوه براین، شرکت آراپل با ارائه محصولات متنوع و مختلف در پی جلب رضایت مشتریان و رفع نیاز آنها می باشد.
فروشگاه محصولات آراپل شرکت آراپل با ارائه محصولات مختلف و متنوع، امکان مقایسه محصولات مختلف را برای مشتریان عزیز فراهم کرده است. از این رو، تمامی تجهیزات مرتبط با سیستم برق اضطراری از قبیل باتری، UPS، کابل و غیره را میتوان در فروشگاه آراپل یافت.
انواع UPS
کلیپ معرفی بخش برق اضطراری
پروژه های اجرا شده بخش برق اضطراری
tourS
نمونه پروزه های انجام شده
تامین برق باغ و ویلا
این سیستن جهت تامین برق مجموعه ویلایی در تهراندشت اجرا شده است
تامین برق باغ و ویلا
این سیستن جهت تامین برق مجموعه ویلایی در تهراندشت اجرا شده است
تامین برق باغ و ویلا
این سیستن جهت تامین برق مجموعه ویلایی در تهراندشت اجرا شده است
آخرین اخبرا و مطالب آموزشی
blog
Subscribe To Our Newsletter
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua